saifull's FotoPage

By: saifull jahaffar

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[Archive]
Thursday, 24-Feb-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
:) ni gaMBO MAser MATRIX..KMM 2002/2003 rasernyer..lupak lak tar

gambar reramai
me, azril, n rusdi.
barisan jejaka berbaju blue...
View all 16 photos...
...kembali..aku nak sumbat kan gambo2 maser matrix..kalo korang nak tahu malam nie, tarikh nie,,aku tgh watt final project tapi cam malas nak wat keje tue.. so raser cam nak add gambo kat cinie... komen sikit.. tak luper buat member lame mase kmm.. nie maser makam malam untuk satu batch ngan jamuan untuk bebudak fizikal sahaja.... 0) hhhhaaa luper lak..nie gambor maser jamuan untuk seketariat IT (belit2 lidah aku sebut) dan juga pi jejalan kat bandaraya melaka...gambar kat bukit sT. Poul.. okes..enjoy.


Tuesday, 11-Jan-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
..tempat praktikal....memory...

aku dan aizat..........posing maut..
kak liza,,,kntrol cun....boleh ker..anak 3 tue..
amoi....cun dari kiri lim , tueh
View all 22 photos...
h mmmm kembali ,,,hari gua nak masukkan jugak gambo2 maser praktikal..hehehehe sesaja..nilah kengkawan maser praktikal kat perbadanan kemajuan negeri melaka alaaa kat ayer keroh tue...berhampiran MITC....anyway nila kenangan paling best maser ala-ala macam tengah bekerja...hehehehe nak perkenal da sweet girls kalo korang tgk is lim dan tueh...budak lelaki cam apek tue,,nielah geng kamceng aku,,aizat....rindulah kat korang,,tak lupa wat bos abg nasran , kak siti , abg rizal n tak luper geng lain sahrul n mail...thnks kat korang....hehehehe 0)


Monday, 27-Dec-2004 00:00 Email | Share | | Bookmark
kediaman ku.rumahku

rumah nenek
kebun
nilah tali air yang diperkatakan
View all 7 photos...
o keys , dipendekkan cerita nilah rumah nenek aku mase aku kecik2 samapai pindah ghumah baru....hehehehe banyak kenangan manis maser kat rumah tue,,maklumlah dari kecik samapai remaja jer tinggal kat citu..hehehehemandi longkang,,sawah, tangkap ikan,,tambat kerbau,,jadi gembala kambing....hehehehe musim banjir la paling seronok..ada tali air tempat aku belajar berenang,,kira leh axpert...la,,hehehehe


Sunday, 26-Dec-2004 00:00 Email | Share | | Bookmark
pengalaman kat majlis kenduri kawin orang penang

penat lelah menolong orang kg
layan tetamu


[Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net